Eerdere hosting

Eerdere hosting

In het Bernarduscentrum faciliteerden wij de afgelopen jaren meerdere evenementen. Voor VOEM vzw, een vereniging voor de ontwikkeling en emancipatie van moslims in Vlaanderen, faciliteerden wij in 2019 hun 30-jarige jubileum in het Bernarduscentrum. Op naar de volgende 30 jaar!

Sommige organisaties keren jaarlijks bij ons terug voor de hosting van hun evenement, zoals de vzw Within Without Walls voor de organisatie van de Jaarlijkse dag tegen de doodstraf

Ook hosten wij al verschillende jaren de slotdebatten van MUN’s (Model United Nations). Hier kruipen studenten van de Universiteit Antwerpen (en buitenlandse studenten) in de huid van de leden van de VN om zo de standpunten van het land dat ze vertegenwoordigen te verdedigen.

Ook gingen afgelopen jaren verschillende boekvoorstellingen in samenwerking met uitgeverijen door in het Bernarduscentrum van auteurs als Pieter Serrien, Bleri Lleshi en Antoon Vrints en Martin Schoups.

Geïnteresseerd in de mogelijkheden van hosting door het Vredescentrum voor jouw organisatie of gelegenheid? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en we bekijken hoe wij elkaar kunnen versterken.

info@vredescentrum.be / 03 292 36 51