Samenwerkingen

Samenwerkingen

Naast het opzetten van de eigen projecten, blijft het Vredescentrum een belangrijke taak vervullen in het faciliteren en ondersteunen van initiatieven van partners en organisaties die eveneens werken rond de werkingsthema’s van het Vredescentrum. Het centrum wil een toegankelijk aanspreekpunt zijn voor zowel organisaties, scholen als individuele geïnteresseerden. Al uw vragen en voorstellen zijn steeds welkom.  

Het Vredescentrum beschikt daarnaast over twee uiterst geschikte congres-en vergaderruimten.
De authentieke voormalige provincieraadszaal biedt plaats aan 120 personen en leent zich bijzonder goed voor debatten, voordrachten en congressen. De vergaderzaal, met ruimte voor een 30-tal personen, is geschikt voor kleinere evenementen en bijeenkomsten. Samen met de ruime inkomhal als onthaal- en receptieruimte wordt deze accommodatie ter beschikking gesteld van verenigingen en organisaties die een bijeenkomst wensen te organiseren die verband houdt met de vredesproblematiek.

Voor inlichtingen met betrekking tot de voorwaarden kan u vrijblijvend informeren op 03/292 36 51 of via info@vredesecentrum.be